PVC дограма

/Търсите висококачествена PVC дограма саламандър в София, Варна или др. на конкуретни цени.
Алутехникс е Вашият избор/


Плъзгащи врати

     Уважаеми клиенти, може би тук очаквате да прочетете следното:
“...предлагаме 3, 5, 7 камерна дограма” или “сравнете сами предимствата на алуминиевата, PVC и дървена дограма в следващата таблица…”

     Ние от Алутехникс знаем колко е трудно да се ориентирате в “морето” от системи и материали, които се предлагат. Затова ще Ви дадем отговор на това, което трябва да търсите в едно изречение:

     За топлоизолацията на дадена система за дограма е най-важен Коефициентът на топлопреминаване W /m2 K, т.е. не е определящо колко камери или колко масивен e профила. Изводът е, че 3 камерен профил на система “X”, може да е по-добър от 7 камерен на система “Y”.

        Алутехникс е лицензиран производител на PVC дограма Саламандър с коефициент на топлопреминаване от 1.0 – 1.3 W/m2 K.
          От 2010 г. максималният допустим коефициент на топлопреминаване за дограма в България е 1.7W/m2 K, a  в Германия е 1.3W/m2 K.

          Ето и материалите, които използваме за направа на Вашата PVC дограма:
Профили SALAMANDER - Профилната система на SALAMANDER е световно известна марка с традиции в производството на различни видове материали от основаването на фирмата през 1917г.в Тюркхайм - Германия. В производството на PVC профили, SALAMANDER имат вече 45 годишен опит. Покритието на PVC профилите и тяхната издръжливост е гарантирана от SALAMANDER за цели 60г., като покритието е вид цвят т.нар. медицинско бяло, който копира отблясъка на алуминия и придава неповторимо излъчване на профила. Профилите се предлагат и в различни имитации на дърво и цветове.
Укрепващ метал - Укрепващите профили са задължителен елемент при PVC дограмата. Те представляват горещо поцинкована стомана произведена от Voestalpine Австрия /за 2009 г. оборот 11.2 млрд. евро и 41 000 служители/. Алутехникс влага дебелостенна поцинкована стомана с 1.5 мм – 2.0мм , за предотвратяване на ръжда и придаване устойчивост на дограмата.
Обков ROTO – Обковът, с който работим е на Roto Frank Ag Германия. Фирмата има вече 70 години традиции в производството на обков. Фирмата е пионер в разработването на двуплоскостния механизъм за проветрение и това я прави световен лидер. Обковът е изключително надежден и устойчив на вятър, дъжд и натоварване на пантите. Алутехникс използва предимствата на обкова Roto NТ,  като влага само т.нар. регулируем, противовзломен обков. Сребристо -  матовият цвят е несравним и освен неизменяемостта на цвета му във времето има и антокорозионна защита.

      Стъклопакет - Стъклопакетът е важна част от Вашата дограма. Алутехникс влага само флоатни стъкла (без криви участъци и дефекти). За да постигнем законно допустимите коефициенти на топлопреминаване, трябва задължително да заложим на стъклопакет различен от обикновеният с две бели стъкла. Трябва да използваме стъклопакети с нискоемисийно стъкло или други подобни. Целта е изравняване коефициентта на топлопреминаване на стъклопакета с този на профила , за да няма слаба точка и поява на конденз
     Уважаеми клиенти – не забравяйте, че качествените материали сами по себе си не са гаранция за крайният продукт, но в комбинация с правилно проектиране, изработка, монтаж и довършителни елементи, са предпоставка  да удоволетворяват напълно очакванията Ви.

Брошури системи саламандър

Брошури ПВЦ дограма

     За цени алуминиева дограма Варна, София и др. Моля попълнете нашия бърз ценови калкулатор или се обадете на тел: 082/82 10 66

Галерия PVC дограма
Алутехникс Русе, PVC дограма. Алутехникс Русе, PVC дограма. Алутехникс Русе, PVC дограма. Алутехникс Русе, PVC дограма.
Алутехникс Русе, PVC дограма. Алутехникс Русе, Плъзгащи врати.


Свържете се с нас!

Ние ценим мнението Ви, моля свържете се с нас на тел:

Адрес Русе

Адрес Русе: бул. Трети Март 46 /двора на сервиз Пежо, бивш сервиз Дунав/
Телефон:082/82 10 66
Факс: 082/82 10 66
Моб :0888 83 00 67
E-mail: info@alu-tech.com